Informatie verwacht nest

Informatie verwacht nest

Er is besloten om eenmalig een nestje te fokken onder begeleiding van Michelle Noteborn. Bij Michelle Noteborn hebben we al eerder bij bevallingen van honden mogen kijken en assisteren om zo alvast wat ervaring op te doen. Het is leuk om de ontwikkeling van de nestjes te volgen en haar te helpen. Momenteel hebben we niet de ervaring en de woonruimte om een nestje te kunnen fokken. Toch is het onze wens om een nakomeling van Zoey te krijgen.

Zoey is bij Michelle letterlijk en figuurlijk kind aan huis. Ze komt er wekelijks en we vertrouwen Michelle volledig. We zijn dan ook enorm blij dat zij aanbood ons te helpen. We mogen het nestje van Zoey bij Michelle doen. Het nest gebeurd dan wel onder haar kennelnaam, Dutch D’Votion, daar de verantwoording bij haar ligt, maar wij worden overal bij betrokken en kunnen hierdoor ervaring opdoen en leren. Hoera, uiteindelijk kan daardoor onze wens uitkomen, een nakomeling van Zoey!

Samen met Michelle hebben we een reu voor Zoey uitgezocht. Ons oog is gevallen op “Sjors” (Just Add Water Dog River Blues) die we meerdere malen op show gezien hebben en waarmee we een hele leuke wandeling hebben gemaakt.

Voor meerdere informatie en aanmelden voor een puppy kan u contact opnemen met Michelle Noteborn.

Website: http://www.dutch-d-votion.com
E-mail: michelle_noteborn@hotmail.com
Tel.: 0031 6 2010 1765

Adres: Beatrixweg 25, 6285 NB Epen

Reacties zijn gesloten.