Over ons

Over ons

Wij zijn Carola & Kelvin (en de kinderen: Erik & Vera) Vroegop, We wonen aan de rand van Maastricht tegen de Belgische grens.

Onze eerste Flatcoated Retriever kregen we in 2012 dit is Swallowsflight Laico Shine “Luca”, toen we hem kregen zijn we besmet geraakt met het Flatcoated virus. Luca bleek niet geschikt te zijn om proeven en shows te lopen.

In 2013 kwam er de tweede hond bij, wederom een Flatcoated Retriever onze Dark Devotion Zimply Zweet Hip Zone “Zoey”. Kelvin wilde echt een “donker” liver flatcoat, dus na enige tijd zoeken kwamen bij uit in Eperheide bij de kennel Dark Devotion van L. Schmit. Zoe is een mooie donkere liver teefje met een mooie werk drift “Will To Please’. Met Zoey is Kelvin jachttraining gaan volgen en ben ik met haar shows gaan lopen. In augustus 2015 behaalde Kelvin met haar de veldwedstrijd kwalificatie Epreuve B te Frankrijk.

In 2016 hebben we samen gewerkt met Dutch D’votion van Michelle Noteborn.  De moeder van het nestje is onze eigen Zoey, uit dit nestje hebben we Dutch D’votion Increadible Idol “Indy” aangehouden. Indy was het enigste teefje in een nest van 10 pups.

We fokken volgens de regels van het Flatcoated Retriever Club (FRC).

 

IMG_0638