Dagboek C nest

Dagboek C nest

27 April 2022 Vanaf vandaag gaan de pups een voor een naar hun nieuwe baasjes toe. Voor Indy is het genoeg en vind het goed dat de pups verhuizen. 

20 April 2022 Voor vandaag stond een ritje met de auto op het programma en naar de dierenarts. Ze waren alle 10 super brave pups in de auto en bij de dierenarts. 

12 April 2022 De chipper is geweest om de dna af te nemen van de pups en te chippen. De pups waren heel dapper, het was een grote naald, die een chip ter grote van een rijst korrel in bracht. De stamboomnamen en de pups zijn ook gekoppeld

Dark Passion Northbridge Call Lichtblauw  Reu
Dark Passion Hunting Call Rood Reu
Dark Passion The Clarion Call Donker blauw Reu
Dark Passion The Warrior Call Paars Reu
Dark Passion Call Of Beauty Roze Teef
Dark Passion Call Of The Love Grijs Teef
Dark Passion Call Of The Sea Geel Teef
Dark Passion Call Of The Forest Donker groen Teef
Dark Passion Spirit Call Regenboog Teef
Dark Passion The Call Of Queen Licht groen Teef

11 April 2022 De pups hebben kennis gemaakt met de stofzuiger. Het is voor het eerst dat ze “bewust” zijn dat we aan het stofzuigen waren. De introductie ging goed, ook al was het soms wel wat eng voor sommige, maar nieuwsgierigheid won het wel.

 

08 April 2022 Nieuw item in de ren/op het terras. Een hondentoilet, een honden toilet? Ja een honden toilet. Het is een bak van kunststof (met een opvangbak er onder) met een kunstgrasmatje er op waarop de pups kunnen leren op gras te plassen. Enkele pups snappen het en gaan er af en toe al op plassen.

06 April 2022 Vandaag zijn de puppy`s voor het eerst naar buiten geweest. Het was spannend in begin, maar toen ze het door hadden hoeveel plezier ze buiten kunnen hebben waren ze er niet weg te krijgen. Nu als ze wakker worden/na het eten of als ze het zelf aangeven gaan ze naar buiten toe. Bij mooi weer of als het niet te koud is staat de schuifdeur permanent open.

 

03 April 2022 De puppy`s zijn nu 4 weken oud. Ze zijn vandaag ontwormt, over een paar weken gaan we ze wederom ontwormen. Er is in week 3 geen update geweest vanwege de griep! 

Ook eten de pups sinds vorige week vaste brok, wel eens waar geweekt. Vanaf komende week worden de tijd dat de brokken geweekt geworden korter zodat de brokken steeds meer naar normale hardheid gaan.

De ren wordt nu ook gebruikt, de pups doen de behoefte niet meer in de werpkist maar gaan de kist uit om de behoefte te doen. Er wordt ook volop gespeeld en geravot.

 

 

20 Maart 2022 De nagels van de pups zijn geknipt, zodat ze wanneer ze bij moeders drinken der tepels niet bezeren, zowel zo prettig voor moeders als voor de pups want dan wil Indy meer liggen en voeden.18 Maart 2022 
Indy zoekt steeds meer een plekje waar ze kan rusten. Waren vergeten om der mand terug te zetten, dan gaan we toch gewoon in een wasmand liggen? Wat maakt dat nou toch uit, lig plek is lig plek zou je toch zeggen.

16 Maart 2022 De ogen van de pups gaan langzaam aan open, nu zijn ze nog op een keertje. Naar verwachting einde van de week zullen (bijna) alle ogen helemaal open zijn en dan zien ze mama aankomen.

Puppy rood  

13 Maart 2022 De eerste levens week van de pups is een feit, de pups komen goed aan en Indy zorgt heel erg goed voor ze. Ook zijn ze qua gewicht allemaal verdubbeld. Ze komen nu al (onder begeleiding van volwassenen) in contact met onze jonge kinderen (3 & 5 jr oud). 

12 Maart 2022 De geboorte van de pups zijn bekend gemaakt ook bij Raad van Beheer en bij de FRC. Ook zijn de kennelnamen door gegeven aan de Raad van Beheer

DARK PASSION The Northbridge Call

reu

DARK PASSION The Clarion Call

reu

DARK PASSION The Warrior Call

reu

DARK PASSION Hunting Call

reu

DARK PASSION Call Of The Sea

teef

DARK PASSION Call Of The Love

teef

DARK PASSION Call Of The Forest

teef

DARK PASSION Call Of Beauty

teef

DARK PASSION Spirit Call

teef

DARK PASSION The Call Of Queen

teef

 

6 Maart 2022 De puppy`s zijn geboren! Het zijn 6 teven (alle zwart) en 4 reuen (waarvan 3 leverkleurig en 1 zwarte). Zowel Indy als der puppy`s maken het goed.

3 Februari 2022: De dag van de echo! En op het nieuws waar we op hebben gewacht: INDY IS DRACHTIG! Op dit moment is ze 4 weken drachtig. De pups worden rond 9 maart verwacht.


5 Januari 2022:
 Bij de 2e keer prikken is de waarde 9,87. Advies is om de avond te 1e dekking te doen en na 24 uur de 2e dekking.

31 December 2021: Bij de 1e keer prikken is de waarde 0.628, de waarde moet rond de 10 zijn om te kunnen dekken. 

24 December 2021: Indy is een teefje vol verrassingen. Niet in oktober loops zijn geworden, dus verwacht je april. Krijg je een mooi kerst cadeau dat ze loops gewordt. Mooier kerstcadeau kan je dan niet wensen