Dagboek B-nest

Dagboek B-nest

26 September Het is nog 2,5 week voor dat de uitgerekende datum is. We hebben alvast voor Indy de werpkist met spulletjes die nodig voor de bevalling klaar gezet. Indy heeft steeds meer behoefte om een eigen plekje te hebben. Nu kan ze zich terug trekken in de ren die we bij de werpkist hebben staan. Een aantal kleden die in de werpkist komen te liggen worden op het moment gewassen.

24 September Indy der buik groeit goed, ook al is ze nog maar dag 39 van de dracht is de buik heel goed zichtbaar.

12 September Het is vandaag de dag van de echo en zoals we hadden gedacht. Indy is drachtig!  De puppy`s worden rond 15 oktober verwacht.  Over 3 weken wordt er een röntgenfoto gemaakt zodat er een aantal bepaald kunnen worden. 

16 Augustus Na 24 uur vond de 2e dekking plaats. Zowel Kelvin als ik hadden verwacht omdat de waarde gisteren veel hoger bleek dan verwacht dat er geen dekking plaats zou vinden, toch vond de 2e dekking plaats. Nu is het ongeveer 3 weken afwachten totdat we weten of Indy drachtig is. 

15 Augustus Vandaag de 4e dat we progesteron zouden prikken. Indy is gelijk gewogen en weegt 23 kg.  We hadden verwacht dat het om en na bij de 10 zou zijn. Maar de waarde bleek 13,5 dus moesten we gelijk naar de reu. De dekking verliep vrij vlot. 

14 Augustus De 3e keer prikken. De waarde was gestegen naar 8,84. Morgen de laatste keer prikken en dan naar de reu voor dekking. 

11 Augustus Nieuwe poging, hopen dat de progesteron goed stijgt.. Progesteron was wat gestegen, namelijk naar 1,92. A.s vrijdag opnieuw prikken. 

8 Augustus Vandaag de eerste keer progesteron prikken. De waarde was aan de lage kant namelijk 0,582. Dinsdag weer opnieuw prikken.

2 Augustus Indy is loops geworden. Nu is het wachten tot dat we progesteron kunnen gaan prikken.